Acuzații la adresa lui Iohannis: „M-a implorat să nu facem aeroport în Brașov”

3.813

Fostul președinte al Consiliului Județean Brașov, Aristotel Căncescu, a declarat că, pe vremea când era primar al Sibiului, Klaus Iohannis l-a implorat să nu facă aeroport în Brașov. Declarația a fost făcută sâmbătă la prezentarea candidaturii sale din partea Partidului Ecologist la Consiliul Județean Brasov.

Fostul președinte al CJ Brașov timp de patru mandate, Aristotel Căncescu,  i-a adresat o scrisoare deschisă președintelui Klaus Iohannis, în care critică modul în care s-au desfășurat anchetele asupra șefilor de consilii județene. Acesta susține că, actualul șef al statului, pe atunci primar al Sibiului, l-ar fi rugat să nu facă aeroport în Brașov.

„Eu, după ce am inaugurat pista, la o săptămână după, am început să am probleme. O pistă pe care n-o dorea Traian Băsescu, a și declarat pe la televiziuni treaba asta, pe care nu o dorea ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, nu o dorea Clujul și nu o dorea mai ales Klaus Johannis, care m-a implorat să nu facem aeroport în Brașov și să facem un tren de mare viteză. Pe vremea când era primar”, a declarat în fața presei brașovene Aristotel Căncescu.

În scrisoarea deschisă adresată lui Klaus Iohannis, Căncescu a scris:

„Și apropo de aeroport, Klaus… În 2008, la inaugurarea investiției a participat unul, Orbán, care era atunci Ministrul Transporturilor. Ne-a promis sprijin financiar. Nu am primit nimic. Și cum nenorocirile se repetă, același Orbán a revenit, după 11 ani, la Brașov și a promis din nou sprijin de la Guvern, pentru aeroport. Tu îl mai crezi, Klaus? Eu, NU!”, a încheiat Aristotel Căncescu.

Nu este prima dată când fostul liberal îl atacă dur pe Klaus Iohannis.

Declaratii Aristotel Cancescu la prezentarea candidaturii din partea PER la Consiliul Judetean Brasov. 8.02.2020

Declaratii Aristotel Cancescu la prezentarea candidaturii din partea PER la Consiliul Judetean Brasov. 8.02.2020

Slået op af bvtv.ro i Lørdag den 8. februar 2020

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Arată comentarii (2)