daniela crudu
Sursa foto: Spy News

Daniela Crudu a fost bătută cu bestialitate de iubitul ei croat. Altercația a avut loc într-un club din București.

Daniela Crudu este internată în spital în stare gravă, are piramida nazală spartă și un traumatism la cap. Potrivit informațiilor apărute în presa tabloidă, vedeta nu vrea să depună plângere împotriva iubitului. Chiar și așa, polițiștii au deschis în acest caz un dosar penal pentru loviri și alte violențe.

Vedeta a fost lăsată se plece acasă în această dimineață, dar după o oră s-a reîntors la spital din cauza durerilor. La scurt timp ar fi intrat în sala de operație.

Daniela Crudu a intrat pentru prima oară în atenția presei datorită Prințulului Andrei Rațiu prin intermediul Școlii de modelling Prince d’Armeny unde a castigat titlul de „Cel mai sexy fotomodel din România”. În martie 2009, a apărut în revista Playboy, fapt care i-a crescut popularitatea astfel încât, aceasta a ajuns să prezinte lenjerie pentru brand-uri cunoscute.

Timp de trei ani, Crudu a jucat rolul de „vecină” în cadrul matinalului ‘Neatza cu Răzvan și Dani difuzat de postul TV, Antena 1. În ianuarie 2011, în urma unui scandal cu interlopul Leo de la Strehaia, Crudu a fost concediată de la ‘Neatza cu Răzvan și Dani deoarece, imaginea acesteia nu mai era în concordanță cu exigențele matinalului. Tot în ianuarie 2011, Crudu a devenit asistenta lui Dan Capatos în emisiunea Un Show Păcătos, difuzată pe același post de televiziune. La începutul anului 2013, Crudu a părăsit emisiunea din cauza crizelor de gelozie făcute de iubitul ei, fotbalistul Mihai Costea. După această demisie, Crudu a fost asistentă în cadrul emisiunii Superbingo Metropolis, iar mai apoi la Xtra Night Show.

În 2015, Crudu a fost „burlăcița” în cadrul reality show-ului Burlăcița difuzat pe Antena 1. La finalul emisiunii, Crudu l-a ales ca partener pe Valentin Gene, dar relația acestora a ținut doar câteva luni.

Daniela Crudu a mai participat și la emisiuni precum, Vaporul iubirii, Poftiți pe la noi, Splash! Vedete la apă și Asia Express.

 

Join the Conversation

2 Commentarii

Lasă un răspuns

  1. bravo baiete! daca ii dadeai shut down ajungeai erou national , numai asa puteam scapa de idioata aia ca sa mai apara la tv

    1. Mai bine taceai..idiot esti tu ca vorbesti asa.Si ea e om ca si tine..nu iti place de ea,nu te uita…e simplu?