fbpx

FOTO Întrecerea copiilor curajoși – A fost Kids Race pe pârtie la Păltiniș

0 318

⇓ Ascultă știrea ⇓

La Arena Platoș Păltiniș are loc duminică un concurs dedicat copiilor sub 14 ani. Competiția are ca scop încurajarea și motivarea micilor schiori și snowboarderi.

La prima ediție, care a avut loc anul trecut, au participat 100 de copii care s-au bucurat de traseul special amenajat pentru acest concurs.Concursul e recomandat copiilor care se dau pe schiuri sau snowboard la nivel mediu și avansat.

„Traseul de concurs este construit pe snowpark și este compus din contrapante, valuri și schimbări de pantă, fiind creativ și distractiv pentru toți copii care schiază sau se dau pe snowboard. Concursul se desfășoară în 2 manșe în care concurenții parcurg individual traseul de concurs. Fiecare manșă este cronometrată, suma timpilor din cele 2 manșe de concurs stabilește timpul de concurs pentru fiecare participant. Casca de protecție este obligatorie”, au transmis reprezentanții Arena Platoș Păltiniș.

La competiție pot participa maximum 110 copii.

Potrivit programului publicat de organizatori, concursul a început la ora 10:00 cu o ședință tehnică la start, recunoaștere traseu, manșe de antrenament, la ora 11:00 a fost start-ul pentru  Manșa 1 și la12:30 start-ul pentru Manșa 2. La ora 15:00 va avea loc ceremonia de premiere.

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.