Amendă usturătoare pentru hotelul Hohe Rinne din Păltiniș după incendiul de joi – ISU nu i-a iertat

0 1.446

⇓ Ascultă știrea ⇓

Hotelul Hohe Rinne din Păltiniș, afectat de un incendiu în dimineața zilei de joi, a fost amendat usturător de specialiștii din cadrul inspecției de prevenire ISU Sibiu, fiindcă nu avea autorizație de securitate la incendiu.

Reprezentanții ISU Sibiu transmit că s-a aplicat o amendă totală de 50.500 lei pentru că hotelul nu avea autorizație de securitate la incendia. De asemenea, complexul turistic a primit sancțiune și din cauza prezenței unor improvizații la instalația electrică.

„Astăzi, 13 februarie a.c., specialiștii din cadrul inspecției de prevenire a I.S.U. Sibiu , au efectuat o activitate de control în teren la sediul complexului turistic din Păltiniș. În urma verificărilor s-a aplicat o sancțiune contravențională, cumulată, în cuantum de 50.500 ron, conform legii, pentru punerea în funcțiune a construcției fără obținerea autorizației de securitate la incendiu, cât și pentru prezența unor improvizații la instalația electrică. Cu privire la modul în care au fost remediate deficiențele constatate va fi informat în scris Inspectoratul pentru Situații de Urgență „cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu pâna la data de 21.02.2020”, informează reprezentanții ISU Sibiu.

VEZI CARE SUNT PAGUBELE ÎN URMA INCENDIULUI

Misiunea Inspectoratul pentru Situații de Urgență „cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu este îndreptată spre asigurarea respectării măsurilor de apărare și stingere a incendiilor în vederea creșterii gradului de siguranță a cetățenilor.

Reprezentanții ISU Sibiu asigură încă o dată că efectivele de pompieri sunt pregătite în permanență să răspundă, prompt, nevoilor comunității, pentru gestionarea tuturor situațiilor de urgență și acordarea primului-ajutor medical specializat.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.