Sibian reținut pentru că a căutat-o pe fosta iubită

5.274

Un bărbat din Cisnădie a fost reținut pentru 24 de ore pentru că a încălcat un ordin de protecție emis de Judecătoria Sibiu. Sibianul a căutat-o pe fosta concubină.

„La data de 17 februarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Cisnădie au reținut un localnic în vârstă de 26 de ani”, spun reprezentanții IPJ Sibiu.

Bărbatul este cercetat penal pentru săvârșirea infracțiunilor de încălcare a unei hotărâri judecătorești, respectiv violare de domiciliu, după ce, la data de 16 februarie, în jurul orelor 15,20, s-ar fi apropiat la mai puțin de 50 de metri față de fosta concubină și față de imobilul de reședință al acesteia din orașul Cisnădie și ar fi pătruns în locuința femeii fără drept, încălcând astfel ordinul de protecție emis de Judecătoria Sibiu la data de 27.01.2020.

„Față de persoana în cauză s-a luat măsura reținerii 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu în vederea aplicării unei măsuri preventive”, mai spun reprezentanții IPJ Sibiu.

Cercetările continuă la nivelul Poliției Orașului Cisnădie.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Spune ce crezi