Firmele din Sibiu pot încărca online abonamentele Tursib ale angajaților

0 345

⇓ Ascultă știrea ⇓

În contextul actual, în care toţi angajatorii se confruntă cu o criză acută a forţei de muncă, asigurarea deplasării la şi de la locul de muncă reprezintă un stimulent important pentru stabilitatea unei societăţi comerciale. Tursib, propune conducerii societăţilor comerciale din Sibiu un mod de lucru simplu, exclusiv on-line, pentru încărcarea abonamentelor persoanelor cărora li se decontează transportul spre şi dinspre locul de muncă.

Oferta presupune aşadar un contract încheiat între Tursib şi societăţile comerciale doritoare, prin intermediul căruia angajaţii societăţilor comerciale pot circula, pe baza abonamentului decontat de compania angajatoare, pe toate traseele transportului local din Sibiu, pe toată perioda de valabilitate a abonamentului.

„Procedura după care lucrăm este una simplă, conform căreia societatea comercială ne transmite lunar lista cu datele de identificare ale angajaţilor cărora doreşte să le deconteze transportul pentru luna următoare, iar Tursib încarcă automat cardurile angajaţilor respectivi. Plata se face electronic, pe baza facturii emise lunar. Această modalitate de decontare a transportului angajaţilor, oferă de asemenea avantajul că societatea contractantă îşi poate deduce cheltuielile cu transportul la calculul impozitului pe profit şi TVA-ul deductibil aferent, potrivit prevederilor Codului Fiscal (Legea 227/2015)”, informează reprezentanții Tursib.

Această modalitate de decontare a transportului avantajează şi angajaţii, care nu vor mai trebui să se deplaseze în fiecare lună la punctele de vânzare Tursib pentru a-şi încărca abonamentele, sau îi scuteşte de grija achiziţionării biletelor.

Toţi cei interesaţi de oferta Tursib, pot solicita informaţii suplimentare pe adresele de mail marketing@tursib.ro sau office@tursib.ro.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.