Suspiciune de gripă la școlile din Sibiu – Clase de la „Goga” și „Lazăr” nu au cursuri miercuri

0 801

⇓ Ascultă știrea ⇓

Peste 2.300 de elevi din județul Sibiu au viroză, iar 155 suspiciune de gripă. În aceasta situație, mai multe clase și-au luat liber și nu vin miercuri la școală.

„În urma centralizării pe care ISJ Sibiu a realizat-o astăzi, 19.02.2020, la nivelul unităților de învățământ din județul Sibiu se înregistrează, în rândul elevilor, 155 de cazuri cu suspiciune de gripă, cu nivel pozitiv la testarea rapidă, și 2.345 de cazuri de viroză”, spune Constantin Dincă, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Școlar Județean Sibiu.

Cursurile mai sunt suspendate la clasa I C de la Colegiul Național ”Octavian Goga” Sibiu deoarece patru elevi au fost confirmați cu suspiciune de gripă la testul rapid, iar în perioada 19-21.02.2019 cursurile au fost suspendate la clasa a VIII-a A de la Colegiul Național ”Gheorghe Lazăr” Sibiu și la grupa mare-secția germană de la Grădinița cu Program Prelungit Nr. 22 Sibiu, peste 20% din elevi sau preșcolari având viroze. În total sunt 86 de elevi și preșcolari afectați de această decizie.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...