Gripa ține elevii sibieni acasă – Mai multe clase au suspendat cursurile

0 420

⇓ Ascultă știrea ⇓

Gripa și viroza țin în continuare elevii sibieni acasă. Au fost suspendate cursurile la clase de la Colegiul Național „Octavian Goga”, Colegiul Național „Gheorghe Lazăr”, Școala Gimnazială „Georg Daniel Teusch” Agnita, Școala Gimnazială „Nicolae Iorga” Sibiu și la o grupă de la Grădinița cu Program Prelungit Nr. 22 din Sibiu. 

„În urma centralizării pe care IȘJ Sibiu a realizat-o astăzi, 20.02.2020, la nivelul unităților de învățământ din județul Sibiu se înregistrează, în rândul elevilor, 219 de cazuri cu suspiciune de gripă, cu nivel pozitiv la testarea rapidă, și 2209 de cazuri de viroză”, anunță Constantin Dincă, purtătorul de cuvânt al IȘJ Sibiu.

Cursurile sunt suspendate azi în la grupa mare-secția germană de la Grădinița cu Program Prelungit Nr. 22 Sibiu, iar în perioada 20-21.02.2020 la clasa I C de la Colegiul Național ”Octavian Goga” Sibiu deoarece 11 elevi au fost confirmați cu suspiciune de gripă la testul rapid, la clasele I A și IV A de la Școala Gimnazială ”Nicolae Iorga” Sibiu, la clasele I A și VIII C de la Școala Gimnazială ”Georg Daniel Teusch” Agnita și la clasa a VIII-a A de la Colegiul Național ”Gheorghe Lazăr” Sibiu, deoarece peste 20% din elevi sau preșcolari au viroză.

În total sunt 192 de elevi și preșcolari afectați de această decizie.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...