Ora de Sibiu
Știri in direct
Conti 1

Sibienii își pot înscrie proiectele pe agenda comunității și de tineret de vineri

704

În atenţia solicitanţilor de finanţare nerambursabilă pentru activităţi de dezvoltare a comunității locale și de tineret, din fondurile bugetului local al municipiului Sibiu pe anul 2020, în baza Legii 350, din 2 decembrie 2005, privind regimul finanţărilor nerambursabile din fonduri publice alocate pentru activităţi nonprofit de interes general, cu modificările şi completările ulterioare:

În data de 21.02.2020, Municipiului Sibiu lansează prima sesiune de selecţie publică a proiectelor pentru activități de dezvoltare a comunităţii locale și de tineret care vor beneficia de finanţare nerambursabilă de la bugetul local al Municipiului Sibiu pe anul 2020.

Propunerile de proiect pot fi depuse din data de 21.02.2020 până în data de 09.03.2020 la Registratura Primăriei Municipiului Sibiu, Piața Mica nr 25, în atenţia Serviciului Cultură, Sport şi Turism. Data limită de depunere a propunerilor de proiect este de 09.03.2020 ora 14:00
Perioada de evaluare a propunerilor de proiect este 10.03.2020 – 17.03.2020.
Anunţul referitor la programul anual 2020 privind acordarea de finanţări nerambursabile pentru activităţi de dezvoltare a comunităţii locale și de tineret nonprofit de interes general a fost publicat în Monitorul Oficial al României, Partea a VI-a nr 30 din data de 18.02.2020, suma total alocată fiind de 700.000 lei.

Acordarea de finanţări nerambursabile şi criteriile pe baza cărora se atribuie acestea sunt reglementate de „Ghidul privind regimul finanţărilor nerambursabile din fonduri publice alocate pentru activităţi de dezvoltare a comunităţii locale și de tineret, nonprofit de interes general” aprobat prin HCL 58/2020. Ghidul de finanţare precum şi formularele de solicitare a finanţării pot fi descărcate de pe site-ul Primăriei Municipiului Sibiu: www.sibiu.ro.

Din bugetul local al municipiului Sibiu vor fi finanțate proiecte a căror obiective se regăsesc în Ghidul de Dezvoltare a Municipiului Sibiu 2014 – 2024 aprobat prin HCL 371 / 2014.

Conform art 20 alin. 2 din Legea 350 din 2 decembrie 2005, cu privire la dreptul de a accelera procedura de selecţie se are în vedere încadrarea şi finalizarea procedurii până la finalul lunii martie 2020, pentru a avea proiecte în derulare la începerea sezonului turistic.

Contestaţiile pot fi depuse la sediul Primăriei Municipiului Sibiu, Piața Mică nr. 25, fax 0269 208812, e-mail : contracte.agende@sibiu.ro, Serviciul de Cultură, Sport şi Turism

Informaţii suplimentare cu privire la procedura de selecţie a proiectelor pot fi obţinute la sediul Primăriei Municipiului Sibiu, Piața Mică nr. 25, e-mail : contracte.agende@sibiu.ro

Primește titlurile instant

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.

Folosim cookie-uri pe site-ul nostru pentru a putea colecta si folosi date ce ne ajuta sa personalizam continutul si reclamele afisate, pentru a oferi utilizatorilor functionalitati integrate cu platformele social media si pentru a analiza traficul pe site. Impartasim informatiile privind modul in care utilizatorii folosesc site-ul cu partenerii nostri care utilizeaza de asemenea tehnologii online, precum cookies, pentru a colecta si folosi date personale pentru a personalize continutul si reclamele afisate, pentru a oferi utilizatorilor functionalitati integrate cu platformele social media si pentru a analiza traficul pe site si pe intreg internetul. Poti oricand sa te razgandesti si sa iti revizuiesti alegerea. Accept Detalii

Loading...