fbpx

Veste uriașă pentru fanii serialului Friends – Se filmează noi episoade

0 415

⇓ Ascultă știrea ⇓

Vedetele din „Friends” se reîntâlnesc într-un nou episod realizat pentru HBO Max. Serialul „Friends” a fost difuzat timp de 10 sezoane, începând din 1994, iar ultimul episod a avut 52.5 milioane de telespectatori doar în Statele Unite.

Noul episod va fi difuzat pe platforma HBO Max, a cărei lansare este programată pentru luna mai, conform Mediafax.  Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry şi David Schwimmer vor fi în noile scene filmate.

Perry este cel care a dat vestea fanilor distribuind într-o reţea socială o fotografie cu distribuţia serialului din anii ’90 cu explicaţia „It’s happening” (Se întâmplă). Toţi colegii săi au distribuit aceeaşi postare. Noul episod nu are scenariu şi nici titlu.

„Cred că putem vorbi despre momentul în care se reîntâlnesc toţi – îi readucem la un loc pe David, Jennifer, Courteney, Matt, Lisa şi Matthew pentru un episod special care va fi difuzat împreună cu toate episoadele vechi”, a arătat Kevin Reilly, responsabil cu conţinutul viitoarei platforme.

Serialul „Friends” a fost difuzat din 1994 până în 2004. Ultimul episod a avut 52.5 milioane de telespectatori doar în Statele Unite, cea mai mare audienţă a unui episod dintr-un serial al deceniului.

Serialul a găsit un nou public în perioada în care a fost disponibil pe platforma Netflix, unde a fost al doilea cel mai urmărit serial în 2018.

Zvonurile privind posibilitatea realizării unui nou episod special au apărut în luna octombrie, când Aniston a distribuit o fotografie în care actorii apăreau împreună.

HBO Max a cumpărat drepturile de difuzare pentru toate episoadele de până acum pentru 425 de milioane de dolari, arată BBC.

Actorii sunt implicaţi şi în producţia noului episod. Fiecare ar primi câte 2,5 milioane de dolari pentru apariţia în noile scene filmate, arată Variety.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.