lungu birt

Vești bune pentru iubitorii fotbalului din Alba Iulia. Doi oameni din fotbalul sibian sunt pe cale de prelua FC Unirea Alba Iulia.

Oamenii care au pus bazele clubului sibian, FC Hermannstadt, sunt la un pas de a veni la cârma echipei albaiuliene, scrie alba24.

Aceleași surse au menționat faptul că cei doi oameni de fotbal din Sibiu nu vor veni singuri ci alături de doi oameni de afaceri a căror nume a rămas încă secret, la fel cum practic este toată mutarea.

Primul obiectiv – salvarea retrogradării, iar din primăvară promovarea

În cazul în care toate documentele financiare ale clubului vor fi în regulă, noii finanțatori ai clubului își propun sa evite retrogradarea pe termen scurt, iar pentru sezonul viitor, prioritatea fiind accederea în eșalonul secund,. Mutarea pe care echipa din Cetate o va face va rezolva multe dintre problemele cu care se confruntă de câțiva ani, iar jucătorii își vor primi astfel și restanțele la salarii.

Una dintre primele achiziții pare sa fie cea a lui Bogdan Bucurică, fotbalist cu o vastă experiență la nivelul ligii întâi, dar care a trecut printr-o perioada delicată din punct de vedere medical.

În acest moment, Unirea Alba Iulia se află în lupta pentru evitarea retrogradării fiind situată pe locul 12, cu 16 puncte acumulate la finalul turului și la doar o „lungime” distanță de locurile retrogradabile. Clubul are probleme financiare, întârzieri la salarii și simte nevoia unui investitor.

 

 

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns