girofar politie

Beat, fără permis, cu maşină furată din Predeal, a trecut de 3 filtre, cu Poliţia din Braşov şi Prahova pe urme. A fost prins, în pădure la Sinaia: tânăr, 26 de ani, din Sibiu

Un tânăr de 26 din Biertan, beat, fără permis și cu o mașină furată din Predeal a fugit de poliție pe Drumul Național 1.

Lucrătorii de la Circulație din Brașov au fost sesizați că pe DN1, un autoturism se îndreaptă spre Brașov, iar șoferul se află sub influența alooclului.

Urmărire ca în filme
Polițiști din cadrul Secției 4 Poliție Brașov și un echipaj mixt format din politisti din cadrul Poliției Municipiului Săcele și un jandarm din cadrul IJJ Brașov au constituit filtre rutiere în zona Dârste pentru oprirea conducătorului auto, scrie Bună Ziua Brașov.

La vederea echipajelor, conducătorul auto a schimbat direcția de deplasare, îndreptându-se către Predeal, apoi spre jud. Prahova, echipajele de poliție, având în funcțiune semnalele luminoase și acustice ale autospecialelor,  procedând la urmărirea autovehiculului în cauză.

 Scăpat în Buşteni şi Sinaia  

Conducătorul auto a trecut de două filtre ale IPJ Prahova, în Bușteni și Sinaia, fiind oprit de către polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, pe un drum forestier de pe raza Stațiunii Sinaia, jud. Prahova.

„Conducătorul auto a fost identificat ca fiind un tânăr, în vârstă de 26 ani din jud. Sibiu. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat. În consecință, acesta a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În urma verificărilor efectuate în baza de date a Poliției Române, polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu deține permis de conducere emis de autoritățile române. De asemenea, polițiștii au stabilit faptul că autoturismul în cauză ar fi sustras de pe raza stațiunii Predeal”, ne-a declarat subcomisar Alina Ivan, purtător de cuvânt IPJ Braşov.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns