Spargere de zile mari – Trei hoți din Fofeldea, furt de 20.000 de lei din două case

2.912

Trei bărbați din Fofeldea au dat două spargeri în două locuințe de pe raza localității Nou Român. Aceștia au furat bunuri în valoare de 20.000 de lei.

„La data de 27 februarie a.c., polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Porumbacu de Jos au reținut trei bărbați 22, 23, respectiv 36 de ani, domiciliați în localitatea Fofeldea, cercetați penal sub aspectul săvârșirii a două infracțiuni de furt calificat”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Cei trei sunt bănuiți că, în cursul nopții de 12/13 februarie a.c., ar fi pătruns prin efracție în două imobile de pe raza localității Nou Român de unde ar fi sustras mai multe bunuri în valoare de 20.000 de lei, recuperate în totalitate de către polițiști în urma perchezițiilor domiciliare efectuate în cursul zilei de ieri în localitatea Fofeldea.

Hoții au furat un aparat de sudură, o mașină de tocat fructe, o bormașina, un flex, o trusă de chei, o bicicletă, drujbe, motocoase, un motor electric, o menghină, două valize cu haine și un șemineu pe lemne. Într-unul dintre imobile au pătruns de două ori.

Presupușii autori au fost reținuți 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Avrig în vederea aplicării unei măsuri preventive. Cercetările continuă la nivelul Secției 4 Poliție Rurală Porumbacu de Jos.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Spune ce crezi