Surprize la CineGold – Spectacolul „Agrippina” live la cinema de pe scena Metropolitan Opera

0 121

⇓ Ascultă știrea ⇓

CineGold dizolvă limitele geografice și prețurile inaccesibile. Acum ai acces la capodopere clasice pe marele ecran. Spectacolul de opera „Agrippina” va fi transmis live de pe scena Metropolitan Opera în sălile de cinema.

Sâmbătă 29 februarie, are loc transmisiunea live a spectacolului de operă AGRIPPINA de pe scena Metropolitan Opera ,începând cu ora 19:55, la CineGOLD.

„Povestea” lui Georg Friedrich Händel despre intrigile și indecențele Romei antice este pusă în scena Metropolitan Opera cu mezzo-soprana Joyce DiDonato în rolul puternicei Agrippina cea înfometată de putere, și dirijat de Harry Bicket. Producția lui Sir David McVicar reformează, în mod ingenios, acțiunea acestei comedii negre despre abuzul de putere și a pericolelor ce pavează drumul ambițiilor. Distribuția o prezintă pe mezzo-soprana Kate Lindsey în rol masculin, reprezenând fiul Agrippinei și viitorul împărat Nerone, soprana Brenda Rae reprezentând-o pe seducătoarea Poppea, Iestyn Davies reprezentându-l pe ambițiosul ofițer Ottone, și Matthew Rose în rolul împăratului Claudius.

Accesul publicului la eveniment se face în limita locurilor disponibile, pe baza biletelor puse în vânzare atât online, cat si la casele de bilete CineGold din mall-ul Promenada Sibiu. Prețul unui bilet este de 50 RON.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...