juniorii de la csu sibiu vor avea ocazia să se antreneze cu idolul preferat

Juniorii BC CSU Sibiu, vor avea parte, până la finele lunii mai, de o campanie inedită! Seniorii BC CSU Sibiu vor fi prezenți, în fiecare săptămână, la antrenamentele grupelor de juniori și le vor împărtăși sfaturi și tehnici importante, contribuind astfel la dezvoltarea micilor baschetbaliști.

Campania a demarat în weekend, cu o primă acțiune organizată la Școala nr.25 din Sibiu, acolo unde grupele de inițiere ale Clubului nostru i-au avut alături pe Chris Cooper, Jared Jordan, Barry Stewart, Rolland Torok și Larry Gordon.

Peste 60 de juniori ai BC CSU Sibiu, din grupele de inițiere, au avut parte ân weekend, de o surpriză de zile mari. Preferații lor, ambasadori ai baschetului sibian de performanță și modele pentru sute de copilași îndrăgostiți de baschet-jucătorii BC CSU Sibiu din echipa Clubului nostru din Liga Națională,- au fost în mijlocul lor pentru un turneu amical între grupele de inițiere pregătite de Amalia Torok, Alexandru Rubint, Nikola Pavlovic și Victor Diaconescu.

Fie că au fost în echipa lui Chris Cooper, a lui Jared Jordan, Barry Stewart, Rolland Torok sau a lui Larry Gordon, micuții au fost încântați să îi aibă alături pe cei care i-au inspirat și i-au determinat să se îndrepte spre baschet. Emoțiile micuților au fost greu de stăpânit, iar mulți dintre ei au tăbărât peste ”giganții CSU” pentru poze și autografe. Spiritele însă s-au mai domolit atunci când au aflat că vor arunca la coș, alături de jucătorii BC CSU Sibiu.

Chiar dacă sunt doar la inițiere, iar pentru ei slam dunk-ul e o schemă ce nu o vor putea pune în practică prea curând, Chris Cooper a fost încântat să îi ridice pe pitici până la inel, pentru a le oferi o altă perspectivă asupra aruncării la coș. Au învățat că o pasă bună e reteta de succes pentru ca echipa să câștige, de la cel mai bun pasator-Jared Jordan, iar Barry, Rolly și Larry le-au dat multe alte sfaturi despre cum și-au transformat pasiunea pentru baschet într-o carieră de jucător profesionist.La finalul acestei săptâmâni unul dintre seniorii BC CSU Sibiu va fi prezent la antrenamentele grupelor de juniori.

 

Ultima oră

Comentariul meu