Meteorologii anunţă vreme frumoasă pentru întreaga săptămână. Termometrele vor arăta mai mult decât este normalul acestei perioade. În unele zone vor fi temperaturi de până la 24 de grade.

„Pe teritoriul ţării noastre a pătruns o masă de aer cald care s-a concretizat prin valori de temperatură ce au ajuns în partea de sud a ţării chiar la 17-18 grade. (…) Situţia se va menţine în mare în aceiaşi parametri în principal pentru ziua de marţi, atunci când va fi continua să fie afectat un aer foarte cald, mult mai cald decât ar trebui să fie prima decadă a lunii martie în zona ţării noastre”, a declarat pentru Mediafax Teodora Cumpănaşu, meteorolog ANM.

Temperaturile vor scădea începând de miercuri.

„Răcirea vremii se resimte de miercuri în partea de vest a teritoriului, acolo unde înnorările vor fi destul de persistente încă din primele ore ale zilei, astfel încât temperaturile nu vor mai trece de 10-12 grade în dealurile de vest. (…) Cel mai probabil că începând cu data de 7 martie, când pe de o parte se ameliorează vremea din acest punct de vedere în zona de vest a ţării şi mult aşteptatele ploi să apară şi în zonele estice”, a adăugat meteorologul.

Ultima oră

Comentariul meu