Chef ARENA Sibiu – preparate semnate de chefi cu notorietate națională și internațională – Comenzi online livrate cu mașini electrice

1.572

Chef ARENA este un concept nou și unic în România, lansat în Sibiu, care reusește să satisfacă pretențiile clienților și în primul rând cerințele chefilor renumiți care semnează preparatele. Selecția furnizorilor de materie primă, pregătirea personalului, rețetele și procesele tehnologice, prezentarea preparatelor, toate trec prin filtrul chefilor.

Chef ARENA  și-a impus un sistem de evaluare periodic al consumului preparatelor semnate de chefi, astfel încât să înteleagă cât mai bine cerințele oricărui client, preferințele culinare, nevoia schimbării unui chef ori a completării cu preparate noi, semnate de acesta.

Chef ARENA și-a propus să ofere o diversitate culinară care să acopere cât mai multe bucătării, astfel că îi are alături pe: Chef Cătălin SCĂRLĂTESCU, Chef Iulian MITEA, Chef Sammy AGOPIAN, Chef Yang FENG.

De la scoicile grozave ale Chefului SCĂRLĂTESCU,  la creveții panko ai Chefului MITEA, ori la tabbouleh-ul cu bulgur al Chefului AGOPIAN și până la rața în sos chili a Chefului FENG, vă recomandăm să încercați, rând pe rând, cele peste 50 preparate disponibile pe chefarena.ro .

Chefarena.ro nu este doar o platformă a comenzilor online de mâncare, este și o arenă virtuală, unde preparatele semnate de Chefi pot fi votate în lupta săptămânală sau lunară, astfel încât Chef-ul vostru preferat să câștige. Chefarena.ro permite plata online a comenzii, astfel încât confortul dumneavoastră să crească. În semn de prețuire pentru Sibiul livrarea se face cu mașini electrice.

Suplimentar, Chefarena.ro va fi completată în curând de o secțiune a rețetelor și sfaturilor chefilor, astfel încât, acasă, în bucătăria dumnevoastră, să puteți încerca recomandările acestora.  Echipa Chef ARENA care a lansat noul concept online din Sibiu – chefarena.ro – vă așteaptă să încercați preparatele semnate de chefii de renume național și internațional.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Spune ce crezi