Gala Femeilor cu Dizabilități la Biertan – “Cu femeia fii bărbat!”

157

Aproximativ 150 de femei cu dizabilități din centrele Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sibiu vor participa la „Gala femeilor cu dizabilități”,  joi, 5 martie, la Căminul Cultural din Biertan.

“Iată-ne la cea de-a treia ediție a Galei femeilor cu dizabilități, ocazie cu care celebrăm femeia. Și nu orice femeie, ci pe cea mai specială dintre noi. În cele 11 centre din structura DGASPC Sibiu avem 449 femei, iar în familie se află 8231 femei și pentru toate aceste femei organizez anual această Gală. Femeia – cine nu o iubește, prețuiește și respectă? Acela nu iubește frumusețea, dăruirea, sensibilitatea, acela nu iubește de fapt viața. Le doresc tuturor femeilor cu dizabilități ca fiecare zi să fie ziua lor, în fiecare zi să fie fericite și, mai ales, iubite! La mulți ani!”, transmite directorul general al DGASPC Sibiu, Laura Vîlsan.

Femeile cu dizabilități din centrele DGASPC Sibiu vor avea ocazia să urmărească un program artistic complet, cu un recital de poezii, dansuri, cântece și dans. Pentru toate femeile prezente, vor cânta Anca Mărginean, Izabela Tomiță și Tania Pamfiloiu, o elevă de la Școala Populară de Artă și Meserii Ilie Micu din Sibiu.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.