CORONAVIRUS: A crescut numărul persoanelor izolate la domiciliu în județul Sibiu

0 5.333

⇓ Ascultă știrea ⇓

Numărul persoanelor izolate la domiciliu a crescut în județul Sibiu. Nu există însă nicio persoană aflată în carantină și niciun caz de infectare cu coronavirus.

Miercuri, 146 de persoane erau izolate la domiciliu în județul Sibiu. Numărul a crescut, astfel că joi vorbim despre 164 de persoane izolate.

„Astăzi, 5 martie a.c., la nivelul județului Sibiu sunt 164 persoane izolate la domiciliu. De asemenea, în ultimele 24 de ore, Inspectoratul pentru Situații de Urgență ”Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu nu a primit niciun apel la numărul unic pentru apeluri de urgență 112 cu privire la aspecte referitoare la Coronavirus. Precizăm că în acest moment, pe raza județului Sibiu nu sunt persoane aflate în carantină și nu există nicio persoană pentru care să fi fost confirmată infectarea cu virusul COVID-19”, informează Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

ISU Sibiu reamintește cetățenilor că a fost operaționalizată linia TELVERDE – 0800800358 pentru orice informație legată de prevenirea infectării cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Totodată, reprezentanții Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, cu responsabilități în gestionarea acestui tip de eveniment, monitorizează permanent situația la nivel județean.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.