FOTO – Scandal la Tălmaciu. Nemulțumiri legate de desființare unei treceri de pietoni pe DN7

Organizația locală a USR consideră că anularea principalei treceri de pietoni din orașul Tălmaciu de pe DN7, este o gravă eroare. În replica cei de la DRDP Brașov spun că în apropiere a fost amenajată o trecere de pietoni semaforizată

”Considerăm că anularea trecerii de pietoni de pe DN7 din orașul Tălmaciu ( la intersecția străzilor Gheorghe Lazăr și Ștefan Ludwig Roth) este o decizie nejustificată care afectează siguranța cetățenilor și traficul pietonal” spun cei de la USR Tălmaci.
”Trotuarul pe care ar trebui să îl folosească pentru a se deplasa la următorul punct de trecere, „amenajat corespunzător”, nu este accesibil tuturor cetățenilor. Persoanelor cu dizabilității sau părinților cu cărucioare le va fi aproape imposibil să parcurgă zonele extrem de înguste sau să ocolească craterele din asfalt”, mai spun cei de la USR Tălmaciu.
”Trecerea de pietoni desfiintata se afla la aproximativ 50 de metri de trecerea care a fost semaforizata anul trecut si astfel au fost eliminate accidentele care implicau pietoni. Desfiintarea s-a facut la cererea Politiei si a fost anuntata si Primaria din localitate”, spun cei de la DRDP Brașov.
foto – USR Tălmaciu

dn7talmaciutrecere pietoni
Comentarii (0)
Comentează