Sute de copii înscriși în clasa pregătitoare – Care sunt cele mai căutate școli din Sibiu

2.630

Înscrierile în clasa pregătitoare au început miercuri. Până joi, 5 martie, la ora 18:00, în județul Sibiu au fost depuse peste 800 de cereri. Cea mai căutată școală, este Școala Gimnazială Nr. 18 din Sibiu.

Miercuri au început înscrierile în învățământul primar. În județul Sibiu au fost înregistrate 833 de cereri. Potrivit ultimei informări transmise de Inspectoratul Școlar Județean Sibiu, cele mai căutate școli sunt Scoala Gimnazială Nr. 18 Sibiu, Colegiul Național Octavian Goga, Școala Gimnazială Nicolae Iorga din Sibiu și Școala Gimnazială Nr. 21.

Aproximativ 5.000 de locuri sunt disponibile în județul Sibiu pentru copiii care se înscriu anul acesta în clasa pregătitoare. Potrivit Inspectoratului Școlar Județean Sibiu, în anul școlar 2020/2021, vor fi aproximativ 230 de clase pregătitoare în tot județul.

Potrivit calendarului MEN, în 1 aprilie se vor afișa în școli și pe site-urile Inspectoratelor Școlare Județene, listele cu copiii înscriși și numărul de locuri rămase libere.

Cea de-a doua etapă de înscriere în învățământul primar va începe în 22 aprilie, când va fi afișată,  la unitățile de învățământ și pe site-ul IȘJ Sibiu, procedura specifică de repartizare a copiilor pe locurile libere.

Între 23 și 30 aprilie, vor putea fi depuse cererile – tip de înscriere, la secretariatul școlilor. În 7 mai, vor fi afișate listele finale cu copiii înscriși în clasa pregătitoare.

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.