foto raluca turcan daniela cimpean gheorghe roman adrian bibu

Preşedintele PNL Sibiu, deputatul Raluca Turcan, a anunţat sâmbătă, într-o conferinţă de presă, principalii candidaţi la alegerile locale din vară: Daniela Cîmpean va candida pentru un nou mandat de preşedinte al Consiliului Judeţean, Gheorghe Roman va candida să îşi păstreze fotoliul de primar al municipiului Mediaş, iar Adrian Bibu încearcă să ajungă primar al municipiului Sibiu. Liberalii continuă parteneriatul cu Forumul Democrat al Germanilor din România (FDGR) la Sibiu şi după alegeri.

Raluca Turcan este decisă ca PNL să câştige alegerile în judeţul Sibiu

“Dorim să transmitem sibienilor că PNL din Sibiu propune conducerii PNL, candidaturile pentru preşedinţia Consiliul Judeţean (CJ) Sibiu, în persoana doamnei Daniela Cîmpean, preşedinte al CJ Sibiu şi pentru Primăria Municipiului Sibiu, în persoana domnului Adrian Bibu, consilier local şi membru activ al PNL. Facem aceste propuneri conducerii PNL în perspectiva viitoarelor alegeri şi propunerile noastre pleacă de la încrederea pe care sibienii o au în PNL la nivel naţional”, a declarat Raluca Turcan, în cadrul unei conferinţe de presă, care a avut loc sâmbătă. Turcan spune că, “PNL este cel mai puternic partid din judeţul Sibiu”.

Daniela Cîmpean le mulţumeşte sibienilor pentru încredere şi îi asigură că va face spitalul, centura şi un pact ecologic

Daniela Cîmpean va candida pentru un nou mandat de preşedinte al Consiliului Judeţean (CJ) Sibiu. “Aş mai merge cu un mulţumesc şi spre cei care au răspuns sondajului de opinie, făcut în numele organizaţiei noastre, sibienilor care au acordat o favorabilitate foarte mare instituţiei Consiliului Judeţean, condusă de o administraţie liberală şi conducerii Consiliului Judeţean, respectiv preşedintei Consiliului Judeţean. Asta mă face să cred că, ceea ce am făcut la Consiliul Judeţean corespunde dorinţelor sibienilor. Vreau să vă asigur că ce am început, vom continua. (…) Cele mai importante proiecte, pe care sibienii şi le doresc, spitalul şi varianta ocolitoare sud, sunt proiecte pe care PNL, prin conducerea de la nivelul administraţiei locale, judeţene, şi le-a asumat şi este determinată să le ducă mai departe”, a declarat sâmbătă, preşedintele CJ Sibiu, Daniela Cîmpean. Aceasta va propune sibienilor un pact de mediu. “Mă gândesc la o dezbatere la care să le propun sibienilor un pact verde pentru Sibiu. Dacă această propunere va fi pe dorinţele sibienilor, vom merge mai departe. Ştiţi că la nivelul UE s-a lansat acest Green Deal (Pactul Ecologic European n.r.) care îşi propune ca Europa să fie neutră din punct de vedere al mediului, în 2050. Mi-aş dori ca sibienii să îmbrăţişeze o astfel de abordare la nivelul judeţului Sibiu, judeţul Sibiu să fie printre primele judeţe sau regiuni din Europa care să îmbrăţişeze această direcţie”, a mai spus Daniela Cîmpean, prezentă la conferinţa de presă.

Gheorghe Roman vrea să rămână primar al Mediaşului

Actualul primar al Mediaşului, Gheorghe Roman, va candida pentru un nou mandat.

Adrian Bibu – candidatul PNL pentru Primăria Sibiului

Consilierul municipal, Adrian Bibu, va candida pentru postul de primar al municipiului Sibiu. “Pentru mine este o mare onoare să candidez la Primăria Municipiului Sibiu din partea PNL, dar şi o mare responsabilitate. (…) Eu vă pot spune sută la sută, că eu am intrat în această campanie şi această competiţie, cu gândul ca să câştig Primăria Sibiu”, a spus consilierul municipal Adrian Bibu, candidatul PNL la postul de primar al municipiului Sibiu.

PNL continuă parteneriarul cu FDGR

Turcan a anunţat sâmbătă, că parteneriatul PNL cu FDGR va continua şi după alegeri. “Din partea PNL, noi vrem să vorbim doar despre lucruri bune despre sibieni”, a spus Raluca Turcan. Aceasta dă asigurări că în viitoarea campanie, PNL nu se va certa cu adversarii politici din Sibiu, ci doar va propune soluţii pentru o viaţă mai bună.

Sondaj PNL: Sibienii ar avea cea mai mare încredere în primarul Fodor (FDGR) şi PNL

“Doamna Fodor se bucură de o încredere mare din partea sibienilor, în acelaşi timp, PNL este partidul care se bucură de cea mai mare încredere din partea sibienilor”, a mai spus Raluca Turcan, după ce a fost întrebată de jurnalişti dacă în sondajul PNL, actualul primar al Sibiului este favorit să ocupe încă un mandat.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu