Adolescent tupeist – S-a urcat la volan și a fugit de poliție până a ajuns în șanț în Copșa Mică

Un adolescent din Copșa Mică s-a urcat la volanului unui autoturism cu numere false și a plecat la plimbare prin oraș. Polițiștii sibieni l-au observat în trafic și i-au cerut să oprească, însă tânărul nu i-a băgat în seamă. Și-a continuat drumul și s-a oprit într-un șanț. 

„La data de 7 martie a.c., în jurul orei 20,00, pe DN 14, în orașul Copșa Mică, polițiștii au efectuat semnalul de oprire unui șofer care conducea un autoturism. Cel aflat la volan și-a continuat însă deplasarea de pe DN 14 pe strada Uzinei unde, la intersecția cu strada Nouă, a pierdut controlul direcției oprindu-se într-un șanț. În urma evenimentului au rezultat doar pagube materiale”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Cel aflat la volan a fost identificat în persoana unui localnic în vârstă de 17 ani, stabilindu-se totodată și faptul că numărul de înmatriculare aplicat pe autoturismul condus este unul fals.

În cauză, s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis, respectiv conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul având număr de înmatriculare fals.

adolescent la volanipj sibiumasina santminor la volan
Comentarii (0)
Comentează