fbpx

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sibiu caută mame de profesie

1.004

Ce își dorește un copil cel mai mult? O familie. Dragostea unei familii, un spațiu al lui unde să fie iubit, ocrotit. Își dorește să aparțină cuiva căruia să îi pese, cu adevărat, de el.

Calitatea de mamă este cea mai nobilă, cea mai sfântă slujire însuşită de omenire. Este definiţia slujirii altruiste. Este în acelaşi timp o responsabilitate înfricoşătoare şi o ocazie glorioasă.

Asistentul maternal profesionist este persoana fizică, atestată, care asigură prin activitatea pe care o desfăşoară la domiciliul său, creşterea, îngrijirea şi educarea necesare dezvoltării armonioase a copiilor pe care îi primeşte în plasament.

La nivelul DGASPC Sibiu se află în implementare, în parteneriat cu ANPDCA, proiectul „TEAM-UP: Progres în calitatea îngrijirii alternative a copiilor”, finanțat în cadrul POCU 2014-2020. DGASPC Sibiu își propune prin intermediul proiectului care se va derula până la sfârșitul anului 2023, extinderea actualei rețele de asistenți maternali profesioniști în anul 2020 cu cel puțin 10 persoane și formarea profesională tuturor asistenților maternali angajați în cadrul instituției.

Aceste persoane vor avea un contract de muncă şi vor avea în îngrijire un copil. În judeţul Sibiu în momentul de față  sunt  150 de asistenţi maternali profesionişti care au în grijă  247 de copii, dintre aceştia fiind 26 copii cu dizabilităţi.

Persoanele interesate trebuie să se prezinte la sediul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sibiu (Sibiu, str. Mitropoliei, nr.2), la Serviciul Management de caz pentru Asistenţă Maternală (tel.0269.23.20.66 int.43) sau la numărul de telefon 0751174404 Adela Demian – expert implementare local, pentru a primi toate informaţiile necesare şi a  fi consiliate de specialiştii serviciului.

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.