VIDEO – Sibienii află luni dacă se închid şcolile din cauza coronavirusului

0 3.241

⇓ Ascultă știrea ⇓

Părinţii şi copiii din toată ţara, deci şi sibienii, vor afla luni dacă se închid şcolile, a anunţat duminică noaptea, ministrul de Interne, Marcel Vela.

Dacă apare un singur caz de coronavirus, se va închide şcoala respectivă

Dacă în judeţul Sibiu va apărea un singur caz de coronavirus, atunci se va închide şcoala respectivă. Ministrul Educaţiei şi cel de Interne au anunţat deja, dacă şi cum se închide o şcoală. ”Referitor la închiderea școlilor din România, acest subiect va fi discutat în ședința Comitetului Național pentru Situații Speciale de Urgență de mâine. Ca să fiu mai exact, așa cum știți, este decisă o măsură: dacă un singur caz apare într-o școală, atunci cursurile sunt suspendate automat în toată școala.”, a spus Marcel Vela.

Declarații de presă, la sediul MAI, la finalul ședinței Comitetului Național pentru Situații Speciale de Urgență. Participä: Ion Marcel Vela, Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Nicolae Bode, Ministrul Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor, Victor Costache, Ministrul Sănătății, Secretarul de stat, sef al Departamentului pentru Situații de Urgență, dr Raed Arafat.

Slået op af Ministerul Afacerilor Interne, Romania i Søndag den 8. marts 2020

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...