Conferinţa „Răscumpărarea vremii” susținută de părintele Ciprian Negreanu are loc marți la Sibiu

0 187

Organizația Tinerilor din Sibiu (OTS) invită sibienii marți, 17 martie 2020, la conferința intitulată ”Răscumpărarea vremii”, susținută de părintele Ciprian Negreanu.

Duhovnic al ASCOR Cluj și preot slujitor la Biserica Studenților din campusul Hașdeu, părintele Ciprian este mereu înconjurat de tineri, pe care încearcă să îi îndrume și să le fie alături. Susține numeroase conferințe în întreaga țară și peste hotare și reușește prin propriul exemplu să îi apropie pe oameni de Dumnezeu, dar și de cei din jur.

Răspunzând afirmativ invitației lansate de Organizația Tinerilor din Sibiu de a conferenția și în orașul nostru, părintele le va vorbi celor prezenți despre înveșnicirea fiecărei clipe, despre felul în care întâlnirea cu fiecare om este unică, specială, având puterea de a schimba radical viața cuiva, despre puterea de a fi un om mai bun, mai aproape de Cer!

Dacă și pe tine te frământă toate aceste lucruri sau îți dorești ca pentru câteva ore să te desprinzi de cotidianul acestei lumi, ești așteptat la întâlnirea cu părintele Ciprian Negreanu de marți, 17 martie 2020, de la ora 18:00, în Aula Magna din cadrul Facultății de Medicină din Sibiu. Intrarea este liberă!

„În ochii fiecărui suflet pe care l-a trimis Dumnezeu pe pământ, ochii Lui au rămas întipăriți. Ochii lui Dumnezeu să zăresc din adâncul ochilor omului!” – Părintele Ciprian Negreanu.

Mai multe detalii legate de eveniment și de activitățile Organizației Tinerilor din Sibiu, găsiți pe pagina de Facebook.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.