CORONAVIRUS: Doi sibieni în carantină și peste 140 de persoane izolate la domiciliu

14.983

Două persoane se află în carantină și alte 141 sunt izolate la domiciliu în județul Sibiu. În acest moment, nu există nicio persoană pentru care să fi fost confirmată infectarea cu virusul COVID-19.

„Astăzi, 10 Martie a.c., la nivelul județului Sibiu sunt 141 persoane izolate la domiciliu. De asemenea, în ultimele 24 de ore, Inspectoratul pentru Situații de Urgență ”Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu a primit patru apeluri pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112 cu privire la aspecte referitoare la Coronavirus”, informează Alina Voina, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

În acest moment, pe raza județului Sibiu sunt două persoane aflate în carantină și nu există nicio persoană pentru care să fi fost confirmată infectarea cu virusul COVID-19. Pe raza județului Sibiu au fost transmise până în acest moment un număr de zece recoltări cu răspuns negativ.

De asemenea, reprezentanții Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, cu responsabilități în gestionarea acestui tip de eveniment, monitorizează permanent situația la nivel județean.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.