Spectacolul de balet „La fille mal gardée”, reprogramat în 22 și 23 martie

0 109

Teatrul de Balet Sibiu anunță reprogramarea spectacolului „La fille mal gardée”, care trebuia să aibă loc inițial pe data de 10 martie, pentru zilele de 22 și 23 martie, de la ora 19:00, la Centrul Cultural „Ion Besoiu”.

În vederea respectării măsurilor de prevenire a răspândirii virusului COVID-19, în fiecare din cele două zile se vor pune în vânzare doar câte 170 de locuri din totalul de 500.

Biletele pot fi achiziționate de pe site-ul kompostor.ro, sau de la sediul Casei de Cultură a Municipiului Sibiu din Parcul Tineretului nr.1, în baza tarifului actual aprobat prin HCL 81/2020 și anume 20 de lei biletul întreg și 10 lei biletul redus. spectacol balet 3

Precizăm că biletele achiziționate pentru reprezentația din data de 10 martie nu mai sunt valabile, iar banii vor fi restituiți integral. Persoanelor care au achiziționat biletele online li se vor restitui banii în cont în termen de 3-5 zile lucrătoare, iar cei care le-au achiziționat de la sediul Casei de Cultură a Municipiului Sibiu sunt așteptați în Parcul Tineretului nr. 1 începând de azi, 10 martie. Banii vor fi restituiți doar în baza biletului, de luni până joi între orele 9:00-15:00 și vineri între orele 9:00-12:00. spectacol balet 2

Baletul comic în două acte „La fille mal gardée” este una dintre cele mai vechi și mai importante creații din repertoriul internațional de balet. În rolurile principale, publicul îi va putea urmări de Gabriella Delgado, în rolul Lisei și pe Maynard Miranda Fernandez interpretându-l pe Colas, alături de balerinii Teatrului de Balet Sibiu. „La fille mal gardée” se adresează atât adulților cât și copiilor, aceștia din urmă putându-se bucura de prezența pe scenă a poneiului Cezar. Un spectacol plin de culoare, cu decoruri spectaculoase, redând atmosfera idilică a unui sat francez.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.