Autoritățile în alertă la Sibiu – Un avion din Germania cu pasageri din zona roșie de coronavirus a aterizat pe Aeroport

1 10.848

Avionul cu 90 de persoane la bord, care ar veni din zona roșie de coronavirus, a aterizat, miercuri, la Sibiu venind din Stuttgart, Germania. Autoritățile iau în calcul fie să îi retrimită pe pasageri în Germania, fie să îi preia în carantină, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse medicale.

Sursele au declarat pentru MEDIAFAX că este vorba despre un zbor de la Stuttgart care a aterizat la ora 12, pe Aeroportul Internațional Sibiu. Acesta ar avea la bord circa 90 de persoane, despre care există bănuiala că vin din zona roșie de coronavirus, Italia. Persoanele aflate la bord sunt verificate, la ora transmiterii știrii, iar echipele medicale urmează să stabilească dacă aceștia vor fi retrimiși în Germania sau vor fi preluați cu autocare și duși în carantină.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

1 Comentariu
  1. Maria scrie

    Cu ce vor fi preluați? Cu autocare? Aceștia au fost duși la domiciliul fiecăruia cu mașinile de la jandarmerie, Care au făcut mai multe drumuri deoarece aceștia nu au încăput toți 90 în 2 mașini.

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...