fbpx

Cursurile la ULBS se țin doar online din cauza coronavirusului

0 1.884

⇓ Ascultă știrea ⇓

Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu a decis ca activitatea didactică să se mute pe platforma online, până în 22 martie. 

Începând din data de 12 martie până în data de 22 martie, activitatea didactică a ULBS se mută pe platforma online. Activitățile sportive și culturale vor fi suspendate. În ceea ce privește activitățile didactice care nu pot fi derulate online, revine în sarcina facultăților să stabilească un plan de recuperări.

Consiliul Naţional al Rectorilor din România a recomandat, de marţi, universităţilor suspendarea cursurilor până pe 22 martie pentru a exista „coerenţă instituţională” la nivelul sistemului de învăţământ superior, scrie AGERPRES.

„Consiliul Naţional al Rectorilor din România a decis să recomande tuturor celor 75 de universităţi membre suspendarea cursurilor până în data de 22 martie cu condiţia indentificării unor soluţii online, acolo unde este posibil, şi sub rezerva aprobării în consiliile de administraţie ale fiecărei universităţi membre. CNR consideră că aceste măsuri se impun pentru a asigura coerenţă instituţională la nivelul sistemului de învăţământ superior din România”, a declarat, marţi, pentru AGERPRES, preşedintele CNR, Sorin Cîmpeanu.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.