FOTO: Paraschiva a dispărut de acasă – Soțul o caută de două zile

3.619

Poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale Sibiu caută o femeie în vârstă de 49 de ani, care a plecat de acasă, din Sibiu, în urmă cu două zile. De atunci, sibianca nu a mai dat niciun semn. Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea persoanei în cauză sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112.

„La data de 10 martie a.c., un bărbat a sesizat Inspectoratul de Poliție Județean Sibiu despre faptul că, în seara zilei de 9 martie a.c., soția sa, FLOREA PARASCHIVA, în vârstă de 49 de ani, a plecat voluntar de la domiciliu, din municipiul Sibiu, jud. Sibiu, într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni”, informează reprezentanții IPJ Sibiu.

Semnalmente: înăltime 1,60 cm, greutate 60 kg, ochi căprui, păr negru, faţă ovală, ten măsliniu.

Semne particulare: poartă ochelari de vedere.

Obiecte vestimentare: în momentul plecării, femeia purta colanți de culoare neagră, pulover de culoare galben verzui și era încălțată în papuci de culoare albă.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre această persoană sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul de urgenţă 112.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Spune ce crezi