Inspectorul școlar general de la Sibiu face apel la calm – „Unde ne putem ajuta, haideți s-o facem”

0 1.102

În contextul închiderii școlilor din cauza riscului de îmbolnăvire cu coronavirus, Alexandru Dumbravă, Inspectorul Școlar General,  le transmite un mesaj părinților și cadrelor didactice.

Inspectorul școlar general, Alexandru Dumbravă, îndeamnă la calm și subliniază că nimic nu este mai important decât sănătatea și siguranța copiilor noștri.

„Dragi colegi, părinți și elevi

Uneori, în viața noastră, vin momente în care trebuie să luăm decizii care ne pot afecta programul de lucru, modul de viață sau activitățile pe care le așteptam cu drag, de atât de mult timp. Totuși, în fața pericolelor care ne pândesc, astfel de măsuri se impun și, fiecare dintre noi, este rugat să înțeleagă și să își aducă tot sprijinul său în evitarea răspândirii unuia dintre cei mai periculoși și agresivi viruși din ultimii ani.

Nimic nu este mai important decât sănătatea și siguranța copiilor noștri, nici un efort nu este prea mic pentru a salva fiecare viață. Cu adevărat, Cel ce salvează o viață salvează lumea întreagă, iar noi – dascăli, părinți, elevi, autorități centrale și locale – suntem chemați acum să arătăm că ne pasă de fiecare viață, că facem tot ce ne stă în putință pentru a lupta cu succes cu acest virus. Este mai ușor și mai cu folos să prevenim, decât să tratăm.

Rămânem calmi, iar unde ne putem ajuta ca și vecini, rude, prieteni, haideți să o facem. Ne protejăm copiii și arătăm că, ori de câte ori este nevoie, suntem un popor de excepție care poate trece cu brio peste orice situație. Inspectoratul Școlar Județean Sibiu vă este aproape în fiecare clipă, suntem în fiecare zi la datorie și încercăm să vă fim mereu sprijinul de care aveți nevoie. Obiectivul nostru este unul singur: toți copiii să fie în siguranță și să nu fie expuși nicio clipă riscului de contaminare cu COVID19. Așa să ne ajute Dumnezeu!”, transmite Alexandru Dumbravă.

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...