Ne mândrim cu ele – Două eleve din Slimnic, premiante la olimpiada de istorie

0 1.186

Istoria e la înălțime la Școala Gimnazială din Slimnic. Două eleve au obținut locul al treilea la faza județeană a olimpiadei de istorie.

Sâmbătă, 7.03.2020, a avut loc la Sibiu faza județeană a olimpiadei de istorie. Școala Gimnazială Slimnic a fost reprezentată cu brio de două eleve. Nicoleta Bârghiș și Larisa Costea au obținut rezultate bune, reușind să prindă loc pe podium.

„Deși vin dintr-o școală din mediul rural, amazoanele noastre au reușit rezultate remarcabile, datorită bunei pregătiri și a ambiției de a face performanță școlară. Discipolele muzei Clio au obținut premiul III, prin Nicoleta Bârghiș și mențiune prin Larisa Costea, completând cu glorie podiumul olimpiadei județene la clasa a VIII-a și punând încă o dată Școala din comuna Slimnic pe harta unităților școlare unde dragostea de învățătură face casă bună cu performanța. Cu astfel de copii viitorul e pe mâini bune iar comunitatea slimniceană are cu cine se mândri”, au transmis, printr-un comunicat de presă, reprezentanții școlii din Slimnic.

78469584 2368349226716241 5283765769375580160 n

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.