Mircea Cazan, în izolare – Era coleg de bancă cu senatorul Chițac

816

Senatorul PNL de Sibiu, Mircea Cazan, așeaptă cu emoție rezultatul testului pentru coronavirus. Cazan este coleg de bancă în Parlament cu Vergil Chițac și luni au petrecut timp împreună. Acum, senatorul este izolat la domiciliul său din Sibiu.

Senatorul PNL, Mircea Cazan, s-a izolat la domiciliu vineri la prânz, după ce a aflat că Vergil Chițac, colegul său de bancă din Senatul României, a fost testat pozitiv pentru Coronavirus.

„Dragilor, sunt unul dintre cei care au avut contact direct cu un coleg care a fost diagnosticat cu coronavirus. Acum sunt izolat acasă, 14 zile și aștept răspunsul testelor. Recomand tuturor să stea cât mai mult acasă și să respecte recomandările medicilor. Felicit DSP și guvernul României pentru modul în care a acționat în această situație și în cazul meu. Vă sfătuiesc să stați acasă, pentru a ne proteja, părinții, copiii și bunicii noștri. Aveți încredere”, a declarat pentru Ora de Sibiu, senatorul PNL, Mircea Cazan.

Mircea Cazan se simte foarte bine și stă acasă, îmbrăcat cu un tricou pe care scrie CORONA. Senatorul spune că, dacă testul va fi negativ și i se va permite să părăsească domiciliul, va merge la București ca să voteze Guvernul Orban.

„Dacă nu am coronavirus și mi se va permite să ies din casă, merg să votez Guvernul. Eu nu cred că sunt infectat”, a mai spus senatorul PNL.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.