SOLIDARITATE – Fundația CON-A donează Spitalului Județean Sibiu o linie de testare pentru coronavirus

7.152

Solidaritate este cel mai împortant lucru în vremurile unice pe care le trăim. Exemple de solidaritate incep să apară de peste tot. Unul a fost grupul de ajutor al celor care nu pot ieși din case. Un gest deosebit a făcut și societatea CON-A SA, prin Fundația CON-A, care a donat Spitalului Județean Sibiu o linie de testare pentru coronavirus, un ajutor esențial pentru depistarea rapidă a eventualelor cazuri care vin din Sibiu și județ cu simptomele afecțiunii.

CON-A prin Fundația pe care o deține a decis să se implice și să dea o mână de ajutor autorităților în această criză medicală fără precedent prin care trece întreaga lume. Din acest motiv Fundația a decis să finanteze achizitionarea de urgență a unei linii de biologie moleculară necesară determinării virusului SARS-COV-2 și să o doneze Spitalului Județean Sibiu.

“Știm că în momentul de față capacitatea de testare a spitalelor este suprasolicitată, iar singurul centru de testare din zonă este la Cluj. Este esențial să acționăm rapid în această perioadă critică și să sprijinim autoritățile. Cred ca este momentul să fim solidari, uniți și să respectăm instrucțiunile date de autorități” a transmis pe pagina de Facebook a CON-A, Mircea Bulboacă, Președintele Grup CON-A.

Fundația CON-A donează Spitalului Județean Sibiu o linie de testare pentru coronavirus.CON-A prin Fundația pe care o…

Slået op af CON-AFredag den 13. marts 2020

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.