CORONAVIRUS – Doi copii internaţi la Spitalul de Pediatrie din Sibiu aşteaptă rezultatele testelor

5.315

Cei doi copii suspecţi de Coronavirus, internaţi în Secţia Infecţioase a Spitalului Clinic de Pediatrie din Sibiu sunt în continuare în grija medicilor. Deocamdată nu au venit rezultatele testelor de Coronavirus.

Directorul medical al Spitalului, despre testele de Coronavirus făcute copiilor: „Nu avem niciun fel de rezultat”

Directorul medical al Spitalului de Pediatrie din Sibiu, medicul Ciprian Şofariu, a declarat luni, că încă nu sunt gata rezultatele testelor de Coronavirus pentru cei doi copii internaţi în spitalul sibian.

Băieţel de trei ani, suspect de Coronavirus, internat vineri în spitalul din Sibiu

Un băieţel de trei ani a fost internat vineri, la Spitalul de Pediatrie, Secţia Infecţioase, fiind suspect de infecţie cu coronavirusul Covid-19, după ce a fost văzut în 4 martie, de bunicul său, care s-a întors din Italia, a anunţat purtătorul de cuvânt al spitalului, dr. Ioana Mătăcuţă.

Fetiţă de un an, suspectă de Coronavirus, internată joi 

O fetiţă de un an şi trei luni, internată de joi seara la Spitalul de Pediatrie din Sibiu, a fost testată, fiind suspectă de infectare cu noul virus.

Spitalul de Pediatrie şi Spitalul Judeţean Sibiu nu pot face încă teste de Coronavirus

Nici Spitalul de Pediatrie, nici Spitalul Judeţean Sibiu nu pot face încă teste de Coronavirus. Din acest motiv, probele care se iau de la pacienţii copii şi adulţi se duc de cei de la Direcţia de Sănătate Publică, la alte centre unde se pot face testele, din ţară.

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.