fbpx

Măsuri luate de Sala Transilvania în vederea limitării și prevenirii infecțiilor cu COVID-19

0 382

⇓ Ascultă știrea ⇓

Serviciul Public Sala Transilvania a luat o serie de măsuri ce au în vedere prevenirea și limitarea infecțiilor cu noul coronavirus. 

Programul de relații cu publicul se va desfășura doar prin intermediul mail-urilor și la numerele de telefon ale angajaților din cadrul serviciului până la data de 31.03.2020. Datele de contact aferente sunt afișate la avizierul Sălii Transilvania și pe site-ul instituției: www.salatransilvania.ro.

În ceea ce privește desfășurarea evenimentelor în Sala Transilvania s-a dispus că:

  • nu mai au loc evenimente cu peste 50 de persoane;
  • pentru desfășurarea evenimentelor cu o participare de sub 50 de persoane este necesar avizul Direcției de Sănătate Publică Sibiu.

Aceste restricții au la bază următoarele decizii ale autorităților centrale și locale:

  • Prin Hotărârea nr. 11/13.03.2020 a Grupului de suport tehnico-științifică privind gestionarea bolilor înalt contagioase pe teritoriul României au fost „restricționate activitățile culturale, științifice, artistice, religioase, sportive și de divertisment, care presupun participarea a peste 50 de persoane, realizate în spații închise.”
  • În situația decretării scenariului 3 de alertă pentru evitarea răspândirii COVID-19 (coronavirus) s-a stabilit ca evenimentele care se vor desfășura la Sala Transilvania cu o participare de sub 50 de persoane să se facă numai cu Avizul Direcției de Sănătate Publică Sibiu.
  • Conform Hotărârii 6/10.03.2020 privind evaluarea de risc, condițiile de aprobare și desfășurare a evenimentelor/întrunirilor publice și competițiilor sportive în județul Sibiu, Comitetul Județean de Situații de Urgență a impus solicitarea AVIZULUI de la Direcția de Sănătate Publică Sibiu care să se facă cu 48 de ore înainte de începerea evenimentului.

O ultimă măsură prevede suspendarea plății în numerar a parcării începând cu data de 17.03.2020. Astfel, cei care își vor lăsa mașinile în parcarea de la Sala Transilvania, situată în Sibiu, Str. O. Goga, nr. 1, nu mai pot achita contravaloarea tichetului de parcare numerar, aceștia fiind rugați să urmeze informațiile de plată alternative afișate pe panourile din incinta parcării: prin intermediul aplicației Mobilpay Wallet, prin intermediul cardului bancar sau prin SMS.

Parcarea este disponibilă non-stop și este supravegheată video. Telefon asistență parcare: 0733671742.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.