Băieţelul de trei ani din Brateiu nu are Coronavirus

0 2.048

⇓ Ascultă știrea ⇓

Băieţelul de trei ani din Brateiu, al cărui bunic a venit recent din Italia, nu are Coronavirus, dar este în continuare internat în Spitalul de Pediatrie din Sibiu, a declarat marţi, pentru Ora de Sibiu, purtătoarea de cuvânt a spitalului, dr. Ioana Mătăcuţă. O fetiţă de un an, internată şi ea de joi seara, suspectă de Coronavirus, a fost testată de Coronavirus, dar încă nu se ştie rezultatul.

Un băieţel de trei ani din Brateiu nu are Coronavirus

Băieţelul de trei ani, din Brateiu, care a fost internat vineri, la Pediatria din Sibiu, nu are Coronavirus. „Băiatul are testare negativă”, a spus marţi, pentru Ora de Sibiu, dr. Ioana Mătăcuţă. Bunicul copilului s-a întors din Italia, acasă, la Brateiu, în 4 martie şi a intrat în contact cu copilul. Pe urmă, copilul a avut probleme respiratorii şi aşa a fost adus cu izoleta de SMURD, la Pediatrie.

O fetiţă de un an şi trei luni suspectă de Coronavirus, internată la Pediatrie

În Secţia de Infecţioase de la Pediatrie mai este internată o fetiţă de un an şi trei luni, care este suspectă de Coronavirus. Acestei fetiţe i s-a făcut testul de Coronavirus, dar deocamdată nu se ştie rezultatul lui. Atât băieţelul, cât şi fetiţa sunt bine, spun medicii.

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.