Cazul fetiței suspectă de coronavirus la Sibiu – Ce spun medicii despre starea ei

0 4.648

Fetița de 1 an și trei luni, internată în Secţia de Boli Infecţioase a Spitalului Clinic de Pediatrie din Sibiu cu suspiciune de coronavirus, se simte bine. Medicii speră să primească miercuri rezultatul testului pentru coronavirus dar spun că evoluția copilei este favorabilă.

Ce spun medicii despre starea fetiței

Dr. Ioana Mătăcuță, purt[torul de cuvânt al Spitalului de Pediatrie din Sibiu, spune că fetița se află în continuare în grija medicilor și așteaptă rezultatul testului pentru coronavirus.

„Nu am primit încă rezultatul testului fetiței de 1 an și 3 luni. Sperăm să îl primim în cursul zilei de azi (n.r. miercuri). Știm că în momentul acesta sunt foarte multe teste în lucru, în toată țara și înțelegem de ce durează mai mult până primim rezultatul. Fetița este stabilă, cu o evoluție favorabilă și este atent monitorizată de medicii din Secția de Boli Infecțioase a Spitalului nostru, a precizat dr. Ioana Mătăcuță”, pentru Ora de Sibiu.

Fetiţa de un an, suspectă de Coronavirus, a fost internată joi seara la Spitalul de Pediatrie din Sibiu, și i-au fost recoltate probe pentru efectuarea testului coronavirus.

Spitalul de Pediatrie şi Spitalul Judeţean Sibiu nu pot face încă teste de Coronavirus

Spitalul de Pediatrie și Spitalul Judeţean Sibiu nu pot face încă teste de Coronavirus. Probele care se iau de la pacienţii copii, ca și cele pentru adulți, sunt trimise de către Direcţia de Sănătate Publică, la alte centre din țară, unde se pot face testele. Spitalul de Pediatrie va avea o linie proprie de testare, funcțională, începând din aprilie.

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.