Teatrul de Balet prezintă online amuzantul spectacol „La fille mal gardée” 18.30

0 214

⇓ Ascultă știrea ⇓

Casa de Cultură a Municipiului Sibiu și Teatrul de Balet Sibiu se adaptează situației generată de criza sanitară declanșată global și local de coronaviruslui Covid 19. Chiar dacă spectacolele Teatrului de Balet Sibiu programate în lunile martie și aprilie au fost suspendate, compania sibiană rămâne alături de spectatorii săi prin difuzarea în fiecare zi, de la ora 18:30, pe pagina de Facebook a Teatrului de Balet , a câte unui spectacol de balet, atât din zona baletului clasic cât și din cea a dansului contemporan. Astfel, începând  de miercuri seară, iubitorii baletului vor putea urmări în transmisie livestreaming spectacolele de succes ale Teatrului de Balet Sibiu pe pagina de dar și pe Ora de Sibiu. Seria de transmisii începe din această seară cu spectacolul „La fille mal gardée”

În aceste vremuri în care prioritățile noastre se schimbă, arta, sub toate formele sale rămâne o sursă constantă de speranță și optimism. Seria acestor difuzări începe miercuri, 18 martie, cu „La fille mal gardée”, urmând ca pe parcurs să anunțăm următoarele spectacole.

„La fille mal gardée” este o comedie romantică dansată, care, în spiritul iluminismului, aduce în discuție problema libertății personale și a convențiilor sociale. Văduva Simone dorește să-și căsătorească fata (Lise), fără voia ei, cu fiul prostuț și infantil (Alain) al unui fermier bogat. Lise și iubitul ei, Colas, încearcă să-și salveze dragostea și prin diverse metode să o convingă pe văduvă să le binecuvânteze legământul de iubire. Tipul de balet este unul de factură realistă, plasând acțiunea într-un cadru de viață reală, cu gânduri și simțiri omenești, fapt care face baletul accesibil pentru un public mai larg.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.