China confirmă primul vaccin împotriva coronavirus – A fost testat cu succes

1 16.769

Ministerul Apărării din China a anunțat o primă victorie în lupta cu COVID – 19. A confirmat primul vaccin impotriva coronavirus.

Anunțul a fost făcut de Ministerul Apărării chinez. Primul vaccin a fost dezvoltat cu succes. Ancheta condusă de epidemiologul Chen Wei, de la Academia Militară de Cercetări Medicale, ar fi avut un succes complet și vaccinul va ajunge în curand în întreaga lume. Potrivit spuselor lui Chen, vaccinul, dezvoltat în conformitate cu standardele internaționale și reglementările locale, poate fi supus producției pe o scară largă, sigură și eficientă.Dezvoltarea vaccinului, este o primă victorie în lupta cu pandemia de coronavirus.

Marți, mai multe instituții chineze au anunțat că vor lansa studii clinice în aprilie pentru a testa eficacitatea diferitelor vaccinuri pe care țara le dezvoltă împotriva virusului. Potrivit Ministerului Chinez al Educației, vaccinul este bazat pe vectori de gripă virală care este în prezent testat pe animale urmând să înceapă studiile clinice în aprilie cu participarea universităților din Beijing, Tsinghua și Xiamen, precum și alte instituții de cercetare, potrivit agenției de știri de stat Xinhua.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

1 Comentariu
  1. Ioana scrie

    Să-mi dați și mie, vă rog, un link de la site-ul Ministerului Apărării din China. Eu am intrat, dar n-am văzut așa ceva.

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.