#oradeservicii Pardon, noi ne vedem de treabă! VIDEO

1.101

Oamenii de afaceri solidari, nu numai că vor depăși criza, dar vor găsi și metode noi de a transforma aceste momente grele, în avantaj. Chef Marius Rafa, patronul restaurantului de pe cea mai frumoasă stradă din Sibiu, muncește chiar mai mult decât de obicei. Livrează preparatele delicioase care i-au adus renumele, în regim de catering.

Chef Marius Rafa promite că va găti în continuare pentru sibieni. Chiar dacă nu își mai poate primii clienții în cochetul restaurant de pe strada Cetății, acesta livrează deja mâncarea în regim de catering.

Informații și preparate și comenzi aici: https://www.facebook.com/PardonCafeRestaurant/

Istoria ne dezvăluie destule exemple de companii care au fost suficient de rapide și flexibile pentru a recunoaște la timp apropierea unei crize. Ba chiar au reușit s-o folosească în avantajul lor. Și coronavirusul va trece, iar noi vom fi tot aici. Dezvoltarea unei afaceri în aceste momente, se bazează pe identificarea unor oportunități noi. Pe care, de foarte multe ori, le avem la îndemână. Criza COVID-19 subliniază nevoia ca mediul de afaceri să fie rezistent și pregătit. Căutăm aceste calități printre oamenii de afaceri sibieni, care vor continua să sprijine comunitatea locală și acum și după restabilirea sănătății publice.

#oradeservicii Vă prezentăm oamenii de afaceri locali care continuă să ofere servicii și pe perioada crizei sanitare declanșată de coronavirus.
Dacă doriți să vă alăturați campaniei Ora de Sibiu, vă învităm să ne scrieți pe adresa de mail oradesibiu@gmail.com sau să sunați la numarul de telefon 0746 752 240.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.