#oradeservicii Trans Agape asigură pâinea sibienilor fără probleme – Video

9.491

Ardelenii mănâncă orice cu pâine și sibienii nu fac excepție. Vasile Presecan, patronul fabricii de panificație Trans Agape, ne asigură că acest aliment de bază nu ne va lipsi de masă. Chiar dacă vom trece printr-o criză economică  severă.

“Până în acest moment, nu am avut nici un fel de probleme cu aprovizionarea cu materii prime și din câte se pare nici nu vor fi. Amintesc faptul că România este lider european la producția de porumb, grâu și floarea soarelui. Prin urmare nu cred că vom avea probleme cu aceste produse de bază”, ne dă asigurări, omul de afaceri Vasile Presecan.

presecan

Detalii despre produse aici: www.transagape.ro

Istoria ne dezvăluie destule exemple de companii care au fost suficient de rapide și flexibile pentru a recunoaște la timp apropierea unei crize. Ba chiar au reușit s-o folosească în avantajul lor. Și coronavirusul va trece, iar noi vom fi tot aici. Oamenii de afaceri inteligenți, nu numai că vor depăși criza, dar vor găsi și metode noi de a transforma aceste momente grele, în crestere. Dezvoltarea unei afaceri în aceste momente, se bazează pe identificarea unor oportunități noi. Pe care, de foarte multe ori, le avem la îndemână. Criza COVID-19 subliniază nevoia ca mediul de afaceri să fie rezistent și pregătit. Căutăm aceste calități printre oamenii de afaceri sibieni, care vor continua să sprijine comunitatea locală și acum și după restabilirea sănătății publice.

#oradeservicii  Vă prezentăm oamenii de afaceri locali care continuă să ofere servicii și pe perioada crizei sanitare declanșată de coronavirus.
Dacă doriți să vă alăturați campaniei Ora de Sibiu, vă învităm să ne scrieți pe adresa de mail oradesibiu@gmail.com sau să sunați la numarul de telefon 0746 752 240.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.