Spitalul Județean Sibiu face provizii de echipamente medicale – Le cumpară de la Mârșa și de la Călan

0 1.890

În contextul epidemiologic actual, legat de apariția și răspândirea noului coronavirus COVID-19, Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu colaborează îndeaproape cu distribuitorii de echipamente de protecție astfel încât stocurile să fie suplimentate constant și la timp. Ultimele comenzi de produse au fost plasate la Mârșa și la Călan.

Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu a comandat de la firma S.C. Coramed S.R.L., o cantitate importantă de materiale sanitare. Firma are birourile administrative în Bucureși și hala de producție la Călan, în județul Hunedoara.

„SCJU Sibiu a făcut o comandă de la firma SC Coramed SRL, comanda privind materialele sanitare de protecție, care constă în 1000 de măști chirurgicale în două straturi, la un preț de 2,1 lei/bucată, 2000 de botoșei înalți tip cizmă, la un preț de 4,5 lei/perechea și 2000 de halate standard SMS, la un preț de 12,5 lei/bucată. Prețurile nu conțin TVA”, transmite conducerea SCJU Sibiu.

Totodată, SCJU Sibiu a mai lansat o comandă către firma SC Metropolis Com SRL, firma de steaguri din Mârșa.

„Comanda constă în 5000 de cagule de protecție la un preț 4,85 lei/bucată și 5000 de halate de protecție la un preț de 13,75 lei/bucată. La aceste prețuri se adaugă TVA”, se mai precizează într-un comunicat transmis presei locale.

Aceste demersuri vin atât în sprijinul personalului medical cât și al pacienților, în vederea limitării expunerii acestora la riscuri suplimentare și evitarea creșterii îmbolnăvirilor.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.