#oradeservicii Dabo Doner, mănânci cu poftă, stând acasă – VIDEO

1.079

Omul de afaceri sibian, Dan Paștiu, se afla în Germania când un prieten l-a invitat să mănânce ceva diferit. În momentul în care a auzit cuvântul “döner” aproape a refuzat invitația. Dar când a ajuns să îl guste și-a schimbat părerea radical.

De șapte ani, döner-ul este un produs consumat cu regularitate de sibienii de toate vârstele. Acum, Dan Paștiu, este mai pregătit ca niciodată să înfrunte criza coronavirus.

„Nu închidem, nu ne schimbăm profilul de activitate. Pur și simplu ne orientăm spre cerințele și spre nevoile voastre. Dacă aveți cazuri sociale, dacă știți oameni în izolare sau în carantină, care nu își pot asigura hrana, vă rog să mă contactați. Dabo este aproape și de cei nevoiași”, spune omul de afaceri sibian. Povestea Dabo Döner AICI

Oferta Dabo Doner aici: https://www.dabodoner.ro/

Istoria ne dezvăluie destule exemple de companii care au fost suficient de rapide și flexibile pentru a recunoaște la timp apropierea unei crize. Ba chiar au reușit s-o folosească în avantajul lor. Și coronavirusul va trece, iar noi vom fi tot aici. Oamenii de afaceri inteligenți, nu numai că vor depăși criza, dar vor găsi și metode noi de a transforma aceste momente grele, în crestere. Dezvoltarea unei afaceri în aceste momente, se bazează pe identificarea unor oportunități noi. Pe care, de foarte multe ori, le avem la îndemână. Criza COVID-19 subliniază nevoia ca mediul de afaceri să fie rezistent și pregătit. Căutăm aceste calități printre oamenii de afaceri sibieni, care vor continua să sprijine comunitatea locală și acum și după restabilirea sănătății publice.

#oradeservicii Vă prezentăm oamenii de afaceri locali care continuă să ofere servicii și pe perioada crizei sanitare declanșată de coronavirus.
Dacă doriți să vă alăturați campaniei Ora de Sibiu, vă învităm să ne scrieți pe adresa de mail oradesibiu@gmail.com sau să sunați la numarul de telefon 0746 752 240.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Spune ce crezi