Optimagrup susține lupta împotriva COVID 19 – Donează o sumă importantă pentru Spitalul Județean Sibiu

472

Optimagrup donează 55.000 lei pentru Spitalul Județean Sibiu. Banii vor fi folosiți pentru dotarea secției de Anestezie și Terapie Intensivă.

Optimagrup susține lupta împotriva COVID -19 și este alături de Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu cu suma de 55.000 de lei.

„Trăim momente grele, în care fiecare dintre noi trebuie să-și aducă aportul la efortul general, comun, de a trece peste această situație extrem de grea, în care ne aflăm. Suntem mandri să putem fi alături de Spitalul nostru Județean, în lupta împotriva Coronavirus. #stamacasa și îi lăsăm pe specialiști să-și facă treaba !! Nu poate fi atât de greu”, transmit reprezentanții Optimagrup.

În cadrul campaniei „Un spital + O comunitate” au donat o mulțime de sibieni și firme, printre care Continental, Smartbill, Beauty Link, Simpa sau Marquardt. Poți vedea întreaga listă și, de asemenea, poți dona aici.

Reprezentanții Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu mulțumesc public tuturor celor care au donat.

„Dragi prieteni, în contextul apariției și răspândirii COVID-19, spitalele sunt în prima linie a luptei împotriva virusului. Dar trebuie să subliniem că NU SUNTEM SINGURI! Așa cum am mai menționat comunitatea a reacționat extraordinar și s-a mobilizat exemplar pentru a ne sprijini și pentru a putea beneficia de tot ceea ce este necesar. Nu există cuvinte destule pentru a le mulțumi tuturor celor care s-au implicat”, se arată într-o postare pe Facebook a Spitalului Județean Sibiu.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.