#oradeservicii Lactate Seviș – produsele lactate preferate la tine acasă

1.803

Fabrica de Lactate Seviș produce în continuare lapte, cașcaval și diferite sortimente de iaurturi. Lactatele bio nu vor lipsi de pe mesele sibienilor, nici acum, când trebuie să stăm acasă. Cumpărăturile se pot face cu ușurință și online.

Fabrica de Lactate Seviș este una dintre puținele fabrici de produse lactate din Romania care nu au fost asimilate de marile companii internaționale și care prelucrează lapte doar din Mărginimea Sibiului. Gustul bun, autentic sibian și prospetimea garantată, sunt doar două motive ca să cumpărăm în continuare lactatele care ne aduc aminte de gusturile copilăriei. Și acum este ocazia să arătăm că îi suștinem pe producătorii locali.

“Vreau să știți că magazinul fabricii este deschis iar la noi găsiți toate produsele lactate de care aveți nevoie. Vă mulțumim că alegeți producătorii locali, vă mulțumim că alegeți produse fabricate în Sibiu”, ne transmite Magda Horhat, managerul fabricii de lactate Seviș.

Detalii despre produse aici: www.sevis.ro

COMENZI ONLINE AICI.

Istoria ne dezvăluie destule exemple de companii care au fost suficient de rapide și flexibile pentru a recunoaște la timp apropierea unei crize. Ba chiar au reușit s-o folosească în avantajul lor. Și coronavirusul va trece, iar noi vom fi tot aici. Oamenii de afaceri inteligenți, nu numai că vor depăși criza, dar vor găsi și metode noi de a transforma aceste momente grele, în crestere. Dezvoltarea unei afaceri în aceste momente, se bazează pe identificarea unor oportunități noi. Pe care, de foarte multe ori, le avem la îndemână. Criza COVID-19 subliniază nevoia ca mediul de afaceri să fie rezistent și pregătit. Căutăm aceste calități printre oamenii de afaceri sibieni, care vor continua să sprijine comunitatea locală și acum și după restabilirea sănătății publice.

#oradeservicii  Vă prezentăm oamenii de afaceri locali care continuă să ofere servicii și pe perioada crizei sanitare declanșată de coronavirus.
Dacă doriți să vă alăturați campaniei Ora de Sibiu, vă învităm să ne scrieți pe adresa de mail oradesibiu@gmail.com sau să sunați la numarul de telefon 0746 752 240.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.