fbpx

FOTO – Efectul ordonanței militare – Cozi în Sibiu la marile magazine

1 9.849

⇓ Ascultă știrea ⇓

Duminică la prânz erau cozi la hypermarketurile din Sibiu. La Carrefour, puțini oameni respectau distanța regulamentară de doi metri, restul stăteau în rând ca și până acum. La Auchan s-a intrat fără nici un fel de restricții.

După anunțul că se vor închide mall-urile și că se limitează deplasările la domiciliu, sibienii au ieșit din nou în număr mare la cumpărături. La Carrefour s-a stat la rând pe galeria mall-ului de la Șelimbăr iar coada se întindea la prânz pe zeci de metri.

 

carrefour

Și la Auchan a fost plin de cumpărători. Oamenii au trecut în grabă printre rafturi și au pus în coșuri alimente de bază, produse de curățenie și de igienă personală. S-a intrat „la liber”, fără nici un fel de restricții.

auchan

Autoritățile au anunțat că magazinele alimentare si farmaciile rămân deschise în continuare și că trebuie să ne aprovizionăm responsabil. Chiar dacă se limitează deplasările, vom avea voie să ieșim pentru aprovizionare cu alimente sau medicamente.

La Promenada Mall era liniște, încă de ieri.

mall promenada

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
1 Comentariu
  1. Nobody scrie

    Mai sigur sa iti iei ce iti trebuie odata la 2-3 zile decat sa mergi in multimea aia.Sa vedem in 2-3 zile cand apar si cazuri in Sibiu,care oricum sunt deja,doar ca nu au ajuns testele.

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.