fbpx

#stauacasă Concert la balcon în Vasile Aaron – Tu ce faci în casă? VIDEO

13.604

Printre sibienii care au luat în serios îndemnul autorităților de a sta în casă se numără mai ales tinerii. În timp ce în oraș în ultima săptămână a fost un aflux constant de persoane în vârstă, în ciuda recomandărilor de a se sta în casă, tinerii sibieni par să dea dovadă de respondabilitate.

Izolarea nu este neapărat plictisitoare și sufocantă, pentru că ne oferă timp pentru lucruri pe care nu am mai avut timp să le facem, lucruri care ne făceau plăcere. Acum putem reveni la ele. Internetul ne ține conectați cu lumea, cu familia de departe și cu prietenii pe care nu îi mai vedem în aceste zile. În plus, putem avea parte și de câte un spectacol gratuit oferit din balcon de vreun sibian talentat, cum este cel din clipul semnalat de un cititor, filmat în Vasile Aaron.

Dacă ai un talent, faci lucruri de care se pot bucura toți sibienii în zilele lungi de vor urma, Ora de Sibiu îți oferă spațiu de emisie livestreaming pe site și pe pagina de Facebook. Scrie-ne la oradesibiu@gmail.com, trimite un mesaj WhatsApp la +40746752240 sau pe Facebook  și stabilim detaliile tehnice.

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.