foto spitalul judetean sibiu
FOTO: arhivă

Consiliul Judeţean (CJ) Sibiu şi-a propus să investească două milioane de lei, în achiziţia de materiale şi echipamente pentru Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă, potrivit unui comunicat de presă remis luni redacţiei.

Două milioane de lei pentru Spitalul Judeţean unde sunt internaţi acum suspecţii de coronavirus 

„Pentru a întări răspunsul sistemului medical judeţean la starea de urgenţă generată de noul coronavirus, Consiliul Judeţean Sibiu va supune joi, votului online al consilierilor judeţeni, un proiect de rectificare bugetară prin care alocă suma de 2 milioane de lei către Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţe Sibiu pentru dotarea cu materiale şi echipamente. Efortul financiar al autorităţilor este completat cu generozitate de foarte multe persoane fizice şi entităţi private”, se arată în comunicatul CJ Sibiu.

CJ Sibiu promite transparenţă

„Pentru a face vizibilă această mobilizare generală, Consiliul Judeţean Sibiu a pregătit şi va lansa o platformă centralizată de informare şi comunicare, disponibilă de pe pagina principală a site-ului cjsibiu.ro. Platforma va include informaţii oficiale, situaţia fondurilor direcţionate către spitalul judeţean şi modul în care ele se utilizează, centralizarea nevoilor identificate la nivelul judeţului Sibiu şi iniţiativele comunitare active în judeţ. Aceasta va fi disponibila în câteva zile, moment în care vom informa, din nou, cetăţenii judeţului Sibiu”, mai promit cei de la CJ Sibiu.

Preşedintele CJ Sibiu le mulţumeşte miilor de sibieni care au donat bani pentru spital

„Suntem recunoscători că mii de sibieni şi sute de companii au devenit solidari pentru a limita epidemia. Mulţumesc tuturor voluntarilor, companiilor şi instituţiilor care s-au implicat activ în acţiuni de combatere şi limitare a efectelor COVID-19. Va fi nevoie şi mai departe de implicarea fiecăruia dintre noi” este mesajul preşedintei Consiliului Judeţean Sibiu, Daniela Cîmpean.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns